Schietarrangementen

Kennismaken met de schietsport, alleen of met vrienden of collega's

Is de schietsport iets voor jou?

SV Vulpes Vulpes biedt je diverse mogelijkheden om je met deze unieke sport te laten kennismaken. Op onze schietbaan in Nieuwe Pekela kun je onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs kennismaken met de schietsport in al zijn facetten. De schietsport is voor iedereen geschikt, jong (vanaf 14 jaar) tot en met oud en man of vrouw.

Of je nu jarenlang ervaring hebt als schutter of je hebt nog nooit een geweer in handen gehad, wij passen het programma speciaal voor jou aan. Wij beschikken over de benodigde wapens, munitie en officieel opgeleide instructeurs. Je hoeft zelf dus nergens voor te zorgen.

Er zijn diverse mogelijkheden en combinaties mogelijk:

  • Kleiduiven schieten
  • Klein kaliber geweer

Kleiduivenschieten is een buitensport; een paar stevige schoenen en kleding die vies mogen worden zijn wel aan te bevelen. Kogelschieten vindt plaats in een overdekte afgesloten bunker.

 

Wil je gebruikmaken van een van de mogelijkheden om kennis te maken met de schietsport neem dan per e-mail, info@svvulpesvulpes.nl, contact met ons op voor meer informatie. Na de reservering ontvang je een bevestiging en staat niets je meer in de weg om de schietsport te ervaren.

 

Wanneer je bij ons op de schietbaan komt dient elke deelnemer een lijst in te vullen met het ID-bewijs, jachtakte en/of verlofnummer

Zonder deze registratie is schieten niet mogelijk!

Voor wie geschikt?

De schietsport is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en kinderen vanaf 14 jaar. Een goede fysieke gesteldheid is aanbevolen, zeker bij het kleiduivenschieten. Maatwerk is in overleg mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor specifieke groepen.

Regels

Je schiet met echte wapens. Daarom krijg je een instructeur toegewezen om jouw veiligheid en die van anderen te waarborgen. Tijdens de instructie zul je onze regels uitgelegd krijgen. Het niet opvolgen van de veiligheidsregels leidt onherroepelijk tot uitsluiting van deelname.

Wanneer kan ik schieten?

Onze reguliere openingstijden op maandagavond, donderdagavond en zondag zijn ingericht voor de schietvereniging en kennismaking met de schietsport voor kleine gezelschappen. Wil je graag kennismaken met de schietsport in een groter gezelschap? Dat kan alleen op afspraak. Neem hiervoor contact op per e-mail, info@svvulpesvulpes.nl